Acties

Nieuwe acties

Fietstocht

D.V. donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) organiseert de Werkgroep Rehoboth een fietstocht. U kunt starten tussen 14 en 15 uur, vanaf het terrein van L. Talen aan de Kanlaan. Er worden 2 routes uitgezet, een ‘korte’ route van 25 km en een langere van ongeveer 40 km. Onderweg is er een stop waar koffie/thee/fris en wat lekkers genuttigd kan worden.

Deelname aan de fietstocht kost 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro en een gezinskaart kost 17,50 euro. De consumptie onderweg zit bij deze prijs inbegrepen.

Bij terugkomst aan de Kanlaan is er nog de mogelijkheid voor een hapje en drankje.

We hopen op een gezellige middag en uw aanwezigheid!


Wandeltocht

D.V. zaterdagmiddag 2 juli organiseert de Werkgroep Rehoboth een wandeltocht in het Sterrenbos bij Dalfsen. Er is een mooie route uitgestippeld van ongeveer 9 kilometer met onderweg puzzelvragen. Na afloop is er voor de kinderen tot en met 12 jaar die de puzzelvragen hebben beantwoord een presentje.

De starttijd is tussen 13.30 en 14.30 uur en begint en eindigt bij camping Starnbosch, Sterrebosweg 4 te Dalfsen. De route is toegankelijk voor kinderwagens, maar is niet verhard. Onderweg zal er drinken en een versnapering uitgedeeld worden en na de wandeltocht is er gelegenheid om drinken en iets lekkers te kopen.

De bijdrage voor de wandeltocht:

  • volwassene €5
  • kinderen tot en met 12 jaar €2,50
  • gezinskaart € 17,50. 

We hopen op een gezellige middag en uw aanwezigheid.